Curs de WordPress i SEO

Vols aprendre a fer servir wordpress?
T’agradaria saber com has d'aplicar el SEO al teu blog o web?

curs-wordpress-seo

El curs de wordpress i SEO està enfocat des d’una metodologia pràctica a través de la nostra experiència professional. Hem confeccionat el programa del curs amb els aspectes més essencials i pràctics per poder comunicar estratègicament. Amb aquest curs tindràs nocions bàsiques i pràctiques de wordpress i SEO.

A qui va dirigit el curs de wordpress i SEO?

  • Tens interès en aprendre a fer anar el wordpress i no ho has fet mai
  • Ets l’encarregada de gestionar el wordpress del teu projecte i vols fer-ho bé
  • Saps com funciona a nivell bàsic (pujar una notícia) però en vols saber més
  • Vols aprendre a instal·lar una plantilla i extensions de wordpress
  • Saps que el SEO és important però no tens ni idea de què és
  • T’agradaria optimitzar les entrades del blog que penges
  • Vols fer les primeres passes en aquest món però no saps si això és el que busques

Metodologia i temari del curs de wordpress i SEO

El curs de wordpress i SEO és totalment pràctic, treballarem sobre una plantilla de wordpress real, més concretament, treballarem en un projecte real que vam fer des d’Ardit. T’ensenyarem a instal·lar-la i a aplicar els diferents elements de disseny necessaris. Dissenyarem la portada, una pàgina interior, el blog i la pàgina de contacte. Paral·lelament, farem un anàlisi SEO del projecte real, t’ensenyarem les eines que fem servir i l’aplicarem conjuntament a les pàgines que anem creant. També parlarem del SEO of page perquè tinguis nocions més enllà de la construcció de la pàgina.

curs-wordpress

Grups reduïts

El curs es fa en grups reduïts. Si vols que el personalitzem encara més centrant-nos en termes específics de wordpress i SEO ho podem fer però ens cal saber què necessites. Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns-ho perquè et puguem fer proposta.

Responsable: ARDIT SCCL. Finalitat principal: Enviar els articles del blog o l’avís d’activitats. També es pot enviar informació comercial. Legitimació: Consentiment dels interessats. El consentiment pot ser revocat en qualsevol moment per la persona interessada. Destinataris: no es cediran dades a tercers excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i modificar les dades. Informació addicional: pot consultar informació detallada a la pàgina d’avís legal i política de privacitat.

Més informació i inscripcions

Si tens algun dubte escriu-nos per xat, correu o fes-nos un truc. I si estàs interessat en fer el curs de wordpress i SEO envia’ns aquest formulari i et comentarem els horaris i preus.

Traureu altres cursos a part del curs de wordpress i SEO o de nivell avançat?

Sí, ens agradaria molt. Sabem que hi ha persones interessades en aprendre sobre analítica web, SEM o wordpress nivell avançat. Ara mateix oferim aquestes cursos de forma personalitzada segons els interessos de cada entitat i estem acabant de treballar amb un contingut de temari per a grups. Si vols que t’avisem quan ho tinguem llest, envia’ns un correu o si t’agradaria algun curs en concret sobre el que toquem nosaltres, escriu-nos i proposa’ns-ho!

Formulari envia't

Hem rebut el teu missatge, en breus ens ficarem en contacte amb tú. Gràcies :)

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.