catarsi-magazin-disseny-web

Disseny web amb àrea privada de subscriptores

Client

Cultura21, projecte Catarsi Magazión

Ubicació

Manresa

Feina

Disseny web amb àrea privada exclusiva per a subscriptores de la revista Catarsi Magazín

Catarsi Magazín naixia en paper i en format digital. Pel format online, l’equip de la revista necessitava un web en obert que permetés pujar-hi articles diàriament i de forma autònoma, i un apartat del web amb accés només per les persones subscriptores de la revista amb diverses funcionalitats.

catarsi-magazin-disseny-web

01.

Disseny i desenvolupament web PRO

El web de Catarsi es va dissenyar seguint la imatge gràfica de la revista en paper de Münster Studio i adaptant-la al segons les necessitats del format web com la lectura d’articles llargs, la importància dels enllaços i de les fitxes dels autors. Per altra banda, es va treballar intensament per aconseguir una àrea privada i una botiga online que primessin la usabilitat web.

catarsi-magazin-disseny-web

Merriweather

Open Sans

ABCDEFGHIJKLMNOPQURSUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
0123456789

#7F3C89

#CC495B

#00A6B6

#E5DC1D

#152559

02.

Els articles

Tenint en compte el contingut dels articles, es va donar molta importància a un disseny que permetés una lectura còmoda i que a la vegada propiciés el debat a les xarxes dels articles. També es va donar valor a les autores dels articles amb un disseny atractiu del seu perfil biogràfic. Per altra banda, els articles s’organitzen en temàtiques per aprofundir en la lectura de temes concrets que promou la revista.

catarsi-magazin-disseny-web
catarsi-disseny-web
catarsi-magazin-disseny-web

03.

El Magazín

Un dels punts fort de Catarsi Magazín és la sortida del número en paper. Per això, cada cop que es publica i surt al carrer el nou número, es dedica una pàgina  a informar sobre el contingut de la nova revista. Tot el disseny d’aquesta nova pàgina web es maqueta tenint en compte els articles i les il·lustracions de la nova revista per convidar la usuària a fer-se’n subscriptora o a adquirir-la.

catarsi-disseny-web
catarsi-disseny-web
catarsi-disseny-web

04.

Subscriptores i àrea privada

Les subscriptores de Catarsi Magazín poden accedir a l’àrea privada del web. En aquesta àrea, es publiquen les revistes en format digital i es poden descarregar al dispositiu tecnològic que es vulgui. Es poden fer comentaris als articles del web i seleccionar i guardar les notícies per llegir-les quan es vulgui. 

L’apartat el meu compte emmagatzema les dades de cada subscriptora de manera que es poden actualitzar, si per exemple, es vol canviar l’adreça postal per als enviaments de la revista en paper o es vol canviar el número de la targeta per a fer els pagaments anuals de la subscripció i el que és més important: El responsable de gestionar el web pot descarregar-se aquestes dades de forma autònoma.

catarsi-disseny-web

05.

Botiga online

Un apartat important del web és la botiga online on qui vulgui pot comprar les subscripcions de la revista i els productes de marxandatge de Catarsi. La botiga online està dissenyada i programada de tal manera que els mateixos responsables de la botiga poden actualitzar els productes, oferir-ne de nous i gestionar les ventes de forma autònoma sense la necessitat de dependre de cap equip extern.

catarsi-disseny-web
catarsi-disseny-web
catarsi-disseny-web

Formulari envia't

Hem rebut el teu missatge, en breus ens ficarem en contacte amb tú. Gràcies :)

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.