Hola!
Som una agència
de comunicació estratègica
digital

Podríem començar dien-te que fem webs ràpides, que enamoren google, segures i rendibles però preferim omplir de contingut les paraules i explicar-te clarament qui som i què fem com agència de comunicació.

Qui hi ha darrera de l’agència de comunicació d’Ardit?

Som el Gerard i l’Helena i fem comunicació. El Gerard està graduat en disseny i s’ha especialitzat en wordpress i disseny gràfic. L’Helena és llicenciada en periodisme i el seu camp és el marketing digital. Ens saltarem l’explicació sobre les nostres aficions, això ho deixem pel dia que ens coneixem perquè si aquest dia arriba, veuràs que som transparents i ens mostrem tal com som. Com agència de comunciació, ens agrada implicar-nos en les feines que fem i tenir bona relació amb les persones que hi ha al darrere dels projectes. Gaudim treballant amb la nostra feina i tenim les portes obertes a tot el que pugui venir.

Per què vam crear una agència de comunicació?

Vam acabar la carrera en el temps de la crisi econòmica de la bombolla immobiliària. La crisi ens va marcar, ja que durant l’època estudiantil, a l’ESO i batxillerat/FP, ens havien anat repetint que si estudiàvem tindríem una “bona feina”. Després de llicenciar-nos, la situació laboral que ens esperava, especialment la del nostre sector, era molt precària i clar, el sotrac va ser dur. Anàvem treballant però teníem inquietuds professionals que veiem impossible de posar en pràctica.

D’aquesta experiència, vam crear l’agència de comunicació Ardit juntament amb altres persones. Durant aquesta època ens vam dedicar a fer els primers passos com a agència de comunicació a Esparreguera (des d’on treballàvem) i rodalia. Vam treballar en projectes locals com la revista Espavila, el 777 i ledouxcollage.com. A mesura que anàvem adquirint experiència, creixia el nostre interès per l’Economia Social i Solidària. Per això, vam decidir posar els nostres esforços en treballar en projectes que amb la seva activitat, contribuïssin a crear un nou model de consum. És en aquest moment quan fem el pas de constituir-nos com a cooperativa de comunicació i estratègia digital i ens ubiquem a Barcelona encara que treballem per projectes d’arreu del territori.

Serveis

Disseny web

Creem la teva pàgina web professional. Identifiquem els objectius i et fem una proposta de l’estratègia digital.

Campanya estratègia digital

El que ens agrada més és fer campanyes. Saber quin és el teu projecte, el teu servei o el teu producte i com ha de comunicar digitalment.

Botiga online

Tens ganes de vendre els teus productes o de fer arribar els teus serveis a través de la teva pàgina web?

Manteniment web

Les pàgines web professionals requereixen un manteniment per això, tenim diferents opcions segons el tipus de pàgina web.

Curs WP i SEO

Volem compartir aprenentatges i experiències. Tens ganes de formar-te en wordpress o màrketing online?

Auditoria i Optimització

Tens una pàgina web i necessites que mirem què estàs comunicant i cap on vas? L’analitzem i et proposem millores?

SEO i SEM

Realitzem auditories SEO i SEM, dissenyem pla d’accions per optimitzar continguts, aconseguir enllaços i... posicionar el teu web!

Gestió xarxes socials

La millor persona que pot gestionar les xarxes socials és la del mateix projecte per això oferim un acompanyament en la pròpia gestió de les xarxes.

Notes de premsa

Donem suport als departaments de comunicació per gestionar la redacció, enviament i seguiment de notes de premsa.

Suport tècnic, plugins i temes

És possible que en algun moment necessitis actualitzar un tema o instal·lar nous plugins o tinguis algun problema tècnic. Ens ho mirem?

Disseny gràfic, fotografia, vídeo

Serem sinceres, per fer bon màrketing, cal treballar els continguts. Saps que tenen molt a veure en qüestions de posicionament?

Analítica web

Saps quines són les pàgines més visitades del teu web? I el percentatge de rebot? Prens decisions segons el comportament de l’usuari al teu web?

Entenem la comunicació des d’un punt de vista global. Sigui quin sigui el servei que necessites, treballarem també l’estratègia comunicativa del teu projecte.

ardit-agencia-de-comunicacio
ardit-agencia-de-comunicacio
ardit-agencia-de-comunicacio
ardit-agencia-de-comunicacio

Rumb a seguir col·laborant

Des de l’agència de comunicació d’Ardit ens agrada mantenir col·laboracions amb els projectes que hem treballat i així crear xarxa amb les entitats de l’Economia Social i Solidària. 

cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web
ardit-disseny-web
ardit-agencia-de-comunicacio
ardit-agencia-de-comunicació

la nostra visió com a agència

Si hi ha una paraula que sempre ens acompanya en aquest camí és la perseverança

El sector de la comunicació i el màrqueting està en constant evolució. Són molts els que diuen que viu una revolució. Els continguts virals, la presència constant a les xarxes, les normes de Google, els alogritmes… Tots aquests factors fan que els models de comunicar estiguin sempre canviant i que a la vegada, els professionals de comunicació hàgim d’estar sempre en constant formació i aprenentatge. Per tot això, perquè el camí fins aquí no ha sigut fàcil, defensem un treball digne dins del nostre sector professional. Treballem perquè es valori la nostra feina i sobretot, perquè la precarietat laboral s’erradiqui. Des d’aquí, el nostre suport a tots els projectes que comencen per donar sortida a un treball digne dins del món laboral.

Formulari envia't

Hem rebut el teu missatge, en breus ens ficarem en contacte amb tú. Gràcies :)

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.