lafede-disseny-web

Campanya de comunicació i disseny web

Client

Lafede.cat

Ubicació

Barcelona

Feina

Campanya de comunicació i disseny web

La Fede.cat celebrava 30 anys des del seu naixement i per celebrar-los reivindicava el concepte de Justícia Global al voltant de diferents actes. Per tot això, es va organitzar una campanya de comunicació que recollia tots els esdeveniments de celebració i reivindicació en una pàgina de web nova amb el lema No serveix de res si no és Justícia Global.

lafede-disseny-web

01.

Disseny de la imatge de campanya

Per il·lustrar el concepte de Justícia Global es va dissenyar la imatge de campanya per donar valor i força al concepte. A través d’un treball conjunt amb LaFede.cat es va crear la imatge de campanya. Es tractava d’una brúixola trencada a conseqüència de diferents factors representats al voltant d’aquesta brúixola  (armament, justícia, creuers…) i que es (re)construïa amb la col·laboració de persones. 

lafede-disseny-web

Merriweather

Arsenal

ABCDEFGHIJKLMNOPQURSUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
0123456789

#6647AF

#F5A807

#89EDD9

#373431

02.

El concepte

Per treballar la imatge gràfica calia aprofundir en el concepte de Justícia Global i buscar la forma més expressiva per condensar el missatge de Justícia Global i que fos reconeixible pel públic. Després de diferents esbossos, es va arribar a la imatge definitiva. 

03.

Proposta final

Amb la imatge final de la campanya, es van identificar els colors també determinants en la construcció del disseny web i es va treballar amb tots els elements comunicatius de la campanya que van servir per difondre els actes i el concepte de Justícia Global a través de les xarxes socials.

lafede-disseny-web

04.

Material de difusió

El material de difusió de la campanya es va adaptar als missatges que es llençaven a través del vídeo realitzat per Bruna. Tots els esdeveniments anunciats al web tenien el seu cartell gràfic amb la il·lustració de la brúixola, ja que aquesta era la imatge de la campanya. A la vegada, es va adaptar la imatge a actes fora de la campanya que també feien referència a la Justícia Global com el Cicle de Periodisme audiovisual per la Justícia Global.

lafede-disseny-web

05.

Portal web de campanya

El web sintetitza i aporta la informació essencial per conèixer la lluita de LaFede.cat durant els 30 anys d’existència. Per una banda, inclou el vídeo de campanya realitzat per Bruna i per l’altra, el dossier que publica juntament amb Crític per parlar de Justícia Global. A més, es recullen els actes que se celebren per commemorar els 30 anys. 

lafede-disseny-web
lafede-disseny-web
lafede-disseny-web

06.

Per a tots els dispositius

El web de campanya s’adapta a tots els dispositius, mòbil, ordinador i tauleta i permet consultar articles d’iniciatives que LaFede.cat recolza i col·labora. D’aquesta manera es dona resposta a un dels objectius que era el d’aprofundir sobre el concepte de Justícia Global. 

lafede-disseny-web
lafede-disseny-web