cultura21-disseny-web

Disseny web de la campanya participativa

Client

Cultura21

Ubicació

Manresa

Feina

Disseny web de campanya participativa

La cooperativa Cultura21 llençava una campanya participativa per incloure un projecte editorial dins dels seus projectes. El repte era ambiciós i per això els feia falta un web on articular tota la informació de la campanya de participació i alhora fer una crida perquè qui ho volgués se sumés a la campanya.

cultura21-disseny-web

01.

Campanya participativa

Es va organitzar la informació de la campanya en un disseny web one page perquè es pogués navegar de forma fàcil i dinàmica i l’usuari trobés tota la informació de forma molt esquemàtica amb els detalls de la campanya participativa.

cultura21-disseny-web

Aleo

Lato

ABCDEFGHIJKLMNOPQURSUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
0123456789

#008F9A

#FA7C4D

#F4C730

#282339

02.

Disseny gràfic

A partir d’un disseny de Cultura21, es va dissenyar la pàgina web de manera que s’identifiqués la campanya i es mantingués la coherència gràfica del projecte. Els colors i la tipografia web també es van definir tenint en compte la il·lustració del projecte.

cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web

03.

Composició dinàmica

Com que el contingut de la participació conté elements tècnics que poden resultar més farragosos de llegir, per tal de disminuir la taxa de rebot al màxim, es va donar mola importància a una composició dinàmica de manera que l’explicació dels detalls de Cultura21 fossin amens i entenedors. 

04.

Formularis de participació

Per tal de simplificar i agilitzar la recollida de dades per les persones que volien participar en el projecte, es va habilitar un formulari de participació. Alhora la pàgina web conté una barra que indica la recollida de títols participatius i permet que els administradors del web puguin actualitzar-la de forma autònoma.

cultura21-disseny-web

05.

Disseny adaptable

El disseny web s’adapta a qualsevol dispositiu tecnològic, mòbil, tauleta i ordinador. A més, permet que qui estigui interessat en participar-hi pugui fer-ho des de qualsevol dels dispositius de forma senzilla i entenedora.

cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web
cultura21-disseny-web

Formulari envia't

Hem rebut el teu missatge, en breus ens ficarem en contacte amb tú. Gràcies :)

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.