Formació a mida per a entitats i empreses

Xarxes socials, SEO, WordPress, analítica web…
Vols una formació pràctica adaptada a la teva feina diària?

curs-wordpress-seo

Els cursos a mida es desenvolupen en funció de les necessitats concretes que el departament de comunicació o la persona encarregada de la comunicació expressa. L’objectiu del curs és rebre suport en tasques de comunicació i fer un seguiment de les accions que s’estan desenvolupant.  

A qui va dirigit el curs a mida?

  • Si t’encarregues de la comunicació d’una entitat/empresa
  • Formes part del departament de comunicació d’una entitat/empresa
  • Vols millorar la gestió d’un aspecte concret sense externalitzar-ne la gestió
  • Necessites suport en alguna tasca (community manager, analítica web, SEO…)
  • Tens ganes de tenir un acompanyament pràctic i no tant teòric

Metodologia del curs

La metodologia és pràctica i es resolen els dubtes i incidències davant teu perquè quan tu t’hi trobis també puguis fer-ho. Per exemple, imagina’t que necessites suport en l’estratègia comunicativa a twitter i en l’anàlisi dels resultats perquè no saps si les accions que estàs comunicant són les més adequades per la teva entitat. En aquest cas, ens centraríem a conèixer exactament quins són els objectius quantificables de l’entitat i desenvoluparíem un pla de publicació amb un calendari i realitzaríem una anàlisi posterior per avaluar les accions. Ens trobem de forma virtual per fer les classes, indiquem accions a realitzar durant els pròxims dies, els supervisem i així anem avançant conjuntament.

curs-wordpress-seo

Grups reduïts

El curs es fa només per les persones que gestionen la comunicació de l’entitat. A vegades només és una sola persona. L’objectiu és que el curs estigui totalment personalitzat segons el teu nivell de coneixements i les necessitats comunicatives que manifestes.

Responsable: ARDIT SCCL. Finalitat principal: Enviar els articles del blog o l’avís d’activitats. També es pot enviar informació comercial. Legitimació: Consentiment dels interessats. El consentiment pot ser revocat en qualsevol moment per la persona interessada. Destinataris: no es cediran dades a tercers excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i modificar les dades. Informació addicional: pot consultar informació detallada a la pàgina d’avís legal i política de privacitat.

Més informació i inscripcions

Si tens algun dubte escriu-nos per xat, correu o fes-nos un truc. I si estàs interessat en sol·licitar un curs a mida, envia’ns aquest formulari i et comentarem les opcions que et podem oferir.

Els cursos a mida es desenvolupen en funció de les necessitats concretes que el departament de comunicació o la persona encarregada de la comunicació expressa. L’objectiu del curs és rebre suport en les tasques de comunicació que es necessitin i poder fer un seguiment de les accions que s’estan aprenent.  

Formulari envia't

Hem rebut el teu missatge, en breus ens ficarem en contacte amb tú. Gràcies :)

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.